Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
08-07-2024
Kawasaki marktleider halverwege 2024

Kawasaki zet de succesvolle verkoopstart van 2024 voort en is na de eerste 6 maanden wederom marktleider in Nederland. Met 1.966 registraties en een marktaandeel van maar liefst 15,8% is Kawasaki op dit moment de onbetwiste marktleider.

De totaal markt is gegroeid met 13,6% tot 12.440 registraties. Kijken we naar de ontwikkeling van Kawasaki ten opzichte van vorig jaar dan zien we een groei van maar liefst 26,9% waarmee de “groenen” nu op 1.966 registraties staan. Op model niveau is het succes van het groene merk goed te zien met maar liefst 7 modellen in de Top 25 van bestverkochte motoren boven de 125cc!

Frank Zoontjes, Marketing Manager Kawasaki Benelux: “We zijn uiteraard zeer tevreden met deze resultaten en kijken samen met ons professioneel dealernetwerk, met vertrouwen uit naar de komende maanden om deze stijgende lijn door te zetten. Mede omdat er in deze periode veel nieuwe rijbewijzen worden afgegeven en wij met onze nieuwe Z500, Ninja 500 en Eliminator 500 modellen een zeer mooi aanbod hebben voor de beginnende motorrijder. Zo rijdt men al een compleet nieuwe Z500 SE voor net zevenduizend Euro inclusief 4 jaar garantie en Kawasaki Road Assistance.”
 

Je droom Kawasaki nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Kawasaki #motoren #Motoroccasion #debestekoop



Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Hondepoothendels" betekent: Rem- of koppelingshendel dat qua vorm doet denken aan de achterpoot van een hond. In die vorm gemaakt om met minder kracht dan met conventionele uitstaande hendels de rem en koppeling te bedienen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion