Nieuwsbrief:
<< Terug naar lijst< Vorige | Volgende >

BETA  RR ENDURO 50 RACING - 2024

Garantie: Nee
Nieuw
Rood
beta - rr-enduro-50-racing
beta - rr-enduro-50-racing
beta - rr-enduro-50-racing
beta - rr-enduro-50-racing
beta - rr-enduro-50-racing
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

De revolutionaire schakelbrommer met het juiste motorgevoel  

De Beta 50 is terug met een nieuw model met volledig vernieuwd frame, motor en design. De nieuwe Beta RR 50 is er in de Enduro- en Motard (Supermoto) versies. Ze hebben allemaal een nieuw frame, een Euro 5-motor en een ontwerp dat is geïnspireerd op de grotere RR Enduro modellen (7 keer wereldkampioen met Holcombe en 5 keer met Freeman). De nieuwe Beta 50-modellen zijn een mix van race, stijl en puur plezier!

 

De RR 50 ENDURO is geïnspireerd door de grote Beta RR Enduro modellen uit het WEC Wereldkampioenschap. Voor zowel technische als esthetische kenmerken, is de RR 50 Enduro geboren om alle soorten terrein te trotseren, voor het lichte offroad en dagelijks verkeer op de weg.

 






Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Femon Parts
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HONDA in 1973 - 1973 was ook het jaar dat Honda in de motorcross met een revolutionaire tweetakt meer dan 70 overwinningen binnenhaalde. Tot nu toe waren off-road motoren nooit meer dan gemodificeerde straatmotoren. De XR75 was Honda's eerste XR, een echte off-road motorfiets rechtstreeks van de band de blubber in.
© 2000 - 2024 Motoroccasion