Nieuwsbrief:

YAMAHA  YZF R9 - 2025

Garantie: Ja
Nieuw
TECH BLACK
yamaha - yzf-r9
yamaha - yzf-r9
yamaha - yzf-r9
yamaha - yzf-r9
yamaha - yzf-r9
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2025

PRE-ORDER NU voor levering in 2025 en beleef de ultieme kracht van de nieuwe Yamaha R9! Dit vlaggenschip van de Supersport-serie combineert innovatie, precisie en ongekende prestaties.



De R9 integreert race-technologie met Yamaha's krachtige driecilinder motorplatform, bekend om zijn indrukwekkende koppel. Met een MotoGP-geïnspireerd design, R1-vering en Brembo-remmen levert hij sublieme wendbaarheid en controle. Deze nieuwe generatie Supersport-modellen staat garant voor een perfecte balans tussen vermogen en handling.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Halve auto" betekent: Bijnaam voor Honda GoldWing. Zeker het nieuwste model GoldWing, met een watergekoelde zescilinder boxermotor en een inhoud van 1500cc, voldoet aan die omschrijving. Wie deze toermastodont aanschouwt, met zijn beplating die aan een carrosserie doet denken en zijn ogen verder laat gaan over de imposante toerkuip, treeplanken, koffers en enorme buddyseat, gaat automatisch op zoek naar het derde en het vierde wiel. Zo niet naar het reservewiel.
© 2000 - 2024 Motoroccasion