Nieuwsbrief:

YAMAHA  TRICITY 300 - 2024

Garantie: Nee
Nieuw
ZEN GREEN
yamaha - tricity-300
yamaha - tricity-300
yamaha - tricity-300
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Garantie: Yamaha garantie 3+2

De Yamaha Tricity 300 Zen Green is bij Termaat Motoren uit voorraad leverbaar

The Best Move in Town

Alles aan dit premium Urban Mobility-voertuig is ontworpen om woon-werkverkeer eenvoudig, gemakkelijk en leuk te maken. De dubbele wendbare voorwielen bieden extra grip voor soepel bochtenwerk – en de lichtgewicht besturing en geringe afmetingen maken het gemakkelijk om door drukke straten te navigeren.

Elke keer dat je stopt, zal je dankbaar zijn voor het Standing Assist-systeem – en als de lichten op groen springen, brengt de responsieve EURO5-conforme BLUE CORE motor van 300 cc je in recordtijd naar je bestemming. Met een prachtig vormgegeven carrosserie en een toonaangevende specificatie is de Tricity 300 de beste keuze voor in de stad.

Overzicht
Urban Mobility met 3 wielen en Tricity-DNA
Zuinige en krachtige 300cc Blue Core krachtbron die voldoet aan de EURO5-norm
Standing Assist System
Lichtste in zijn klasse / Autonomie
Grote opbergruimte
LCD-instrumenten en hoogwaardige afwerking
Traction control system (TCS)
Grote schijfremmen

Geschikt voor autorijbewijs B (behaald vóór 2013) en (A2) motor rijbewijs

Inclusief afleveringskosten, 3+2 jaar fabrieksgarantie en road assist.

Termaat Motoren, jouw Yamaha Specialist

= Bedrijfsinformatie =

Termaat motoren, al meer dan 80 jaar leverancier van motorplezier ! Wij hebben echt alles ! Verkoop nieuwe en gebruikte motorfietsen, onderhoud en reparatie en natuurlijk alle soorten motorkleding van top tot teen.Ook voor onderdelen en accessoires ga je naar Termaat motoren in Nijmegen !




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Termaat Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: YAMAHA in 2015 - Yamaha viert 30 jaar VMAX met speciale 30th Anniversary VMAX Carbon In 1985 introduceerde Yamaha een adembenemende machine die de motorwereld op haar grondvesten deed schudden. Met zijn brute hightech V4-motorblok, stoere vormgeving en ongelooflijke prestaties bracht de oorspronkelijke VMAX het acceleratievermogen van een dragster naar de openbare weg. En 30 jaar later is de nieuwste VMAX nog altijd de ultieme muscle bike. 200 pk hightech 1.679cc V4-motorblok Dit is het krachtigste productie V4-motorblok dat ooit door Yamaha is gebouwd en maakt de 30th Anniversary VMAX Carbon tot de meest gewilde en opzienbarendste muscle bikes voor op de weg. Dit imposante vloeistofgekoelde 1.679 cc V4-motorblok perst er bij 9.000 tpm maar liefst 200 pk uit en levert een koppel van 17 kgm bij 6.500 tpm. Het staat gewoon te trappelen om op uw commando voor een explosieve acceleratie te zorgen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion