Nieuwsbrief:

YAMAHA  FJR 1300 A - 2009

37264 Mls
Zwart
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
yamaha - fjr-1300-a
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Yamaha FJR 1300 (2009) - Kracht en Comfort in één Pakket

Kilometerstand: 37,264 mijl
Kleur: Zwart

Beschrijving:

Te koop: een waanzinnig mooie en krachtige Yamaha FJR 1300 uit 2009. Deze motorfiets biedt de perfecte combinatie van sportieve prestaties en touring comfort, waardoor elke rit een onvergetelijke ervaring wordt. Met slechts 37,264 mijl  op de teller verkeert deze machine in uitstekende staat en is hij klaar voor vele avontuurlijke kilometers.

Hoogtepunten:
  • Indrukwekkende Kracht: De Yamaha FJR 1300 staat bekend om zijn krachtige 1298cc viercilindermotor die moeiteloos acceleratie en snelheid levert, perfect voor zowel lange tochten als sportief rijplezier.

  • Recent Onderhoud: Deze motorfiets heeft net een grote beurt gehad, inclusief de montage van nieuwe voor- en achterbanden. Dit betekent dat je zorgeloos kunt genieten van je ritten, wetende dat alles perfect in orde is.

  • Optimaal Comfort: Uitgerust met een hoog windscherm biedt deze FJR 1300 uitstekende windbescherming, wat cruciaal is voor lange afstanden en hoge snelheden. Dit zorgt ervoor dat elke rit comfortabel en ontspannen verloopt, zelfs op de snelweg.

  • Stijlvolle Kleurstelling: De mooie zwarte kleur geeft deze FJR een tijdloze en elegante uitstraling. Het straalt kracht en klasse uit, passend bij de prestaties van de motor.

Extra's:
  • Volledige Documentatie: Deze Yamaha FJR 1300 wordt geleverd met alle boekjes en sleutels, zodat je volledig bent voorbereid op de weg.
  • Nieuwe Banden: Zowel de voor- als achterbanden zijn onlangs vervangen, wat zorgt voor optimale grip en veiligheid.
  • De motor heeft net een uitgebreide servicebeurt gehad, wat betekent dat hij in topconditie is en klaar voor vele kilometers rijplezier.
Specificaties:
EigenschapSpecificatieModelYamaha FJR 1300
Bouwjaar2009
Kilometerstand37,264 mijl 
KleurZwart
Motor1298cc viercilinder
Transmissie5-versnellingen
RemmenDubbele schijfrem voor, enkele schijfrem achter met ABS
WindschermHoog windscherm voor extra windbescherming
Extra'sNieuwe voor- en achterbanden, volledige documentatie, grote beurt handvat verwarming 
 

Deze Yamaha FJR 1300 is niet zomaar een motorfiets; het is een krachtige en betrouwbare metgezel voor elke rit. Met zijn recente onderhoud, nieuwe banden, en hoogwaardige specificaties, is hij klaar om je mee te nemen op eindeloze avonturen. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele tourer of een sportieve machine, deze FJR 1300 biedt het beste van beide werelden. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om deze geweldige motor te bekijken!

  • Onze garantievoorwaarden (indien van toepassing) kan je terugvinden op www.motorgarantie.nl Motoren ouder dan 15 jaar op kenteken worden verkocht zonder garantie.


    Wij zien je graag in onze winkel, de koffie staat altijd klaar!

    Graag uw aandacht voor het volgende:
    Een motorfiets aanschaffen houdt meer in dan alleen een aantal foto's en video's op een beeldscherm bekijken of referenties van vrienden aanhoren.

    Door het daadwerkelijk bezoeken van onze showroom en het beleven van de motorfiets (al dan niet gecombineerd met een proefrit op afspraak) krijgt u een veel beter beeld van het voertuig. Wij nemen hier graag de tijd voor.

    U kunt bij ons een financiering aangaan .
    Inruil van alle types en merken motoren is mogelijk . 

    Het leveren van een motor aan huis is bespreekbaar .

    Rerserveren van een motor is uitsluitend mogelijk door
    middel van een aanbetaling .

    De geadverteerde verkoopprijs is inclusief kosten ten naam stellen.

    Suur Motoren uw motorfiets speciaalzaak in de regio hoekschewaard en omstreken

    tel: 0186-682233





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Suur Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Overal" betekent: De overal is een motorpak dat over de kleding (overall=over alles) wordt gedragen. De strakzittende lederen overal is vooral populair bij de berijders van snelle wegmotorfietsen en een onmisbaar kledingsstuk voor de wegracecoureur. Voor het rijden in de regen bestaan kunststof regenoverals.
© 2000 - 2024 Motoroccasion