Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  V 7 - 2024

€ 11.995,- € 12.499,-
Garantie: Ja
0 Km
Wit
moto-guzzi - v-7
moto-guzzi - v-7
moto-guzzi - v-7
moto-guzzi - v-7
moto-guzzi - v-7
moto-guzzi - v-7
moto-guzzi - v-7
moto-guzzi - v-7
moto-guzzi - v-7
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
LOWLANDS SUMMER SALE, NU VAN 12.495 VOOR 11.995,-

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle motorfiets die niet alleen indruk maakt met zijn design, maar ook met zijn prestaties? Dan is de Moto Guzzi V7 Stone Ten de perfecte match voor jou! Deze prachtige Italiaanse cruiser combineert klassieke elegantie met moderne kracht en technologie, waardoor hij zowel op de weg als in de stad uitblinkt.

De Moto Guzzi V7 Stone Ten is voorzien van een soepele en krachtige V-twin motor die zorgt voor een opwindende rijervaring. Met zijn gestroomlijnde silhouet en strakke lijnen is deze motorfiets een ware eyecatcher waar je ook gaat. Of je nu solo rijdt of met een passagier, de V7 Stone Ten biedt comfort en controle voor een plezierige rit.

Of je nu het asfalt wilt verkennen of gewoon wilt genieten van een ontspannen cruise, de Moto Guzzi V7 Stone Ten staat altijd voor je klaar. Met zijn unieke uitstraling en karakteristieke geluid is rijden op deze motorfiets een ervaring die je keer op keer zult omarmen.
  • ------

    Lowlands Biker Store in Zwolle.

    2400 m2 motorplezier en gezelligheid! Ruim aanbod van (Custom-made) Harley Davidson, Indian Motorcycle, Royal Enfield, Moto Guzzi en Moto Morini motoren. 

    - Official Dealer Indian Motorcycle
    - Official Dealer Royal Enfield (FLAGSHIP STORE VAN NL)
    - Official Dealer Moto Guzzi
    - Official Dealer Moto Morini


    Tel: 038-4211701 Whatsapp: 06-28452169





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Lowlands Biker Store
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Norvin" betekent: Motorfiets die is samengesteld met het Featherbedframe van een Norton en het motorblok van een Vincent.
© 2000 - 2024 Motoroccasion