Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  STELVIO - 2024

€ 17.995,- € 19.299,-
Garantie: Ja
Nieuw
Oranje
moto-guzzi - stelvio
moto-guzzi - stelvio
moto-guzzi - stelvio
moto-guzzi - stelvio
moto-guzzi - stelvio
moto-guzzi - stelvio
moto-guzzi - stelvio
moto-guzzi - stelvio
moto-guzzi - stelvio
moto-guzzi - stelvio
moto-guzzi - stelvio
moto-guzzi - stelvio
moto-guzzi - stelvio
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
AANBIEDING! NU TIJDELIJK ACTIE VAN €19.299 VOOR €17.995,-

Met het temperament van een geboren reiziger en een onverschrokken geest, is de Stelvio een moderne moderne adventure tourer die uitdrukking geeft aan zijn Moto Guzzi-erfgoed tot in elk detail, waarbij eigentijdse, ingetogen lijnen worden gecombineerd met de meest moderne technologische oplossingen verkrijgbaar zoals de PFF Rider Assistance Solution® .

Moto Guzzi Stelvio biedt ABS in bochten, traction control, volledige LED-koplampen, cruise control en introduceert PFF Rider Assistance Solution®-technologie, een rijassistentieplatform dat de veiligheid en het plezier op de weg vergroot.

Solide, compact en krachtig: het Moto Guzzi-erfgoed is tot in elk detail terug te zien. Van zijn iconische "Compact Block" V-Twin-motor naar zijn unieke enkelzijdige zwenkarm en zijnopvallende adelaarvormige DRL, elk element is ontworpen om Stelvio tot stand te brengen.

De Stelvio is ontworpen om u het beste uit elke rit te laten halen en dankzij zijn mogelijkheden uw horizon zonder grenzen te verbreden21 liter tank met een actieradius van ruim 400 km . In de kern staat destalen buisframe dat het hanteren van de motor vergemakkelijkt, waardoor het optimale compromis daartussen wordt verkregenbehendigheid en stabiliteit.
  • ------

    Lowlands Biker Store in Zwolle.

    2400 m2 motorplezier en gezelligheid! Ruim aanbod van (Custom-made) Harley Davidson, Indian Motorcycle, Royal Enfield, Moto Guzzi en Moto Morini motoren. 

    - Official Dealer Indian Motorcycle
    - Official Dealer Royal Enfield (FLAGSHIP STORE VAN NL)
    - Official Dealer Moto Guzzi
    - Official Dealer Aprilia


    Tel: 038-4211701 Whatsapp: 06-28452169





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Lowlands Biker Store
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Sissy bar" betekent: De wat spottende benaming voor de rugleuning waar­tegen de duopassagier steun kan vinden. Spottend omdat sissy de naam is voor een moederskindje. Achterop zitten plaatst iemand in een afhankelijke positie. Zijn (meestal haar) lot ligt in veel gevallen in de handen van degene die rijdt. Zaak is wel om een zitpositie te vinden die draaglijk is voor de langere afstand. De sissy bar droeg daar enigszins toe bij.Tevens kon er bagage in de vorm van tent en slaapzakken aan worden vastge­bonden, zodat de ruggesteun een dubbelfunctie kreeg. De sissy bar deed zijn intrede aan het einde van de jaren zestig, toen de chopperrage in alle hevigheid losbarstte. De sissy bar stak on-geveer tachtig centimeter tot één meter omhoog en bestond uit een metalen buis/staaf {bar)die in een langwerpige smalle drie­hoek was gebogen. Op het middenveld zat soms een gecapiton­neerd tussenstuk geschroefd. Inmiddels is de extreem hoge rug­steun goeddeels verdwenen van de hedendaagse choppers en custom-motorfietsen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion