Nieuwsbrief:

KTM  150 SX - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Oranje
ktm - 150-sx
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Hij is terug! Na een afwezigheid van twee jaar is de 2025 KTM 150 SX opnieuw klaar om je favoriete MX-circuit te betreden. Maak je klaar om te ervaren hoe het voelt om een ​​knikker te zijn die wordt gelanceerd vanaf een katapult. De KTM 150 SX trekt hard vanaf de onderkant, galoppeert in het midden en zingt bovenaan. Dat is waar het thuishoort.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Mods" betekent: Brits fenomeen (circa 1957-1967) van zich op extravagant uitgedoste scooters voortbewegende jongeren. Zij waren smetteloos gekleed in parka’s, waaronder strak zittende kostuums werden gedragen, dezelfde als de Beatles droegen aan het begin van hun carričre. De muziek van de Mods concentreerde zich op de Mersey Beat en op het oeuvre van de Beatles. De keurige oppervlakkigheid van de Mods contrasteerde met de doorleefde intensiteit van de Rockers op hun zware motorfietsen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion