Nieuwsbrief:

APRILIA  PEGASO 650 - 1998

Garantie: Nee
31501 Km
Zilver grijs
aprilia - pegaso-650
aprilia - pegaso-650
aprilia - pegaso-650
aprilia - pegaso-650
aprilia - pegaso-650
aprilia - pegaso-650
aprilia - pegaso-650
aprilia - pegaso-650
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Leuke en nette motor met originele kofferset. nu voor € 1990,- !
  • HMIMOTO IS DE MOTO GUZZI/ DUCATI/ BENELLI/ APRILIA/ VOXAN SPECIALIST !

    HMI ITALIAANSE MOTOREN AL MEER DAN 25 JAAR GEPASSIONEERDE PROFFESIONALS!
    In de sfeervolle boerderij van HMI Italiaanse Motoren aan de Dorpsstraat 280 te Kiel-Windeweer/Hoogezand, op 25 km van Assen en Groningen, is een grote en bijzonder ingerichte showroom met Italiaanse motoren van nieuw tot klassiek en een professionele werkplaats met grote onderdelenvoorraad voor alle onderhoud aan uw motor.

    HMI Italiaanse Motoren is zeker een bezoekje waard. Koffie staat klaar.Kijk op onze website: www.HMIMOTO.nl voor nog veel meer moois!

    prijzen en modellen onder voorbehoud.






Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
HMI Italiaanse Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Grüne Elefant" betekent: De Grüne Elefant (groene olifant) is een zijspancombinatie uit de jaren vijftig van het in 1987 ter ziele gegane Duitse merk Zündapp (Zünder- und Apparatenbau GmbH, München). De officiële typeaanduiding is KS 6o1. Deze in olijfgroen gespoten motorfiets was met zijn zware viertakt tweecilinder boxermotor een imposante verschijning, zeker in een tijd waarin lichte tweetakt motorfietsen als praktisch en goedkoop vervoermiddel het straatbeeld beheersten. Het beroemde Elefantentreffen in Duitsland is naar deze motorfiets genoemd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion