Nieuwsbrief:

Evenementen overzicht

Evenement
26-09-2024
26-29 sep: 4 dagen genieten van Teutoburgerwald

Sluit je aan bij ons voor een 4-daagse motorreis door het Teutoburgerwald in Duitsland van 26 tm 29 september. Deze prachtige heuvelrug, die zich uitstrekt van Osnabrück naar Höxter, biedt een motoravontuur zoals je dat nog niet eerder hebt meegemaakt. Met kilometers aan uitdagende klims, opwindende afdalingen en bochtige wegen is dit het motorparadijs waar elke motorrijder van droomt.

Ontdek de diversiteit van het Teutoburgerwald: van het Wiehengebergte en de Porta Westfalica tot de Paderborner hoogvlakten en het UNESCO-werelderfgoed Corvey aan de Wezer. Deze regio biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom.

Het Teutoburgerwald staat bekend om zijn motorvriendelijkheid, met uitstekende wegen en een warm welkom in gastvrije restaurants en biker-hotels. Na een dag vol avontuur kun je genieten van heerlijke maaltijden en twee gezellige grillavonden in het hotel.

Klaar om Teutoburgerwald te ontdekken? Klik snel op deze link
 

Wist u dat: In de motortaal "Duo Glide" betekent: Fabrieksnaam voor het model dat Harley-Davidson uitbracht in 1958. De naam dankt deze 1200CCv-twin kopklepmotorfiets aan het feit dat voor het eerst niet alleen een hydraulische voorvork, maar tevens hydraulische achterschokbreking werd toegepast. De achtervering bestond uit een scharnierende achterbrug of swingarm met twee telescopische achterschokbrekers. Het was het moment dat Harley-Davidson brak met het stijve of hardtail frame, dat geen achtervering had. De Duo Glide werd in 1965 opgevolgd door de Electra Glide.
© 2000 - 2024 Motoroccasion