Nieuwsbrief:

YAMAHA  TRACER 7 - 2022

Garantie: Ja
2239 Km
Rood
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Te koop aangeboden:

Een in nieuwe staat verkerende Yamaha Tracer 7. De motor is gebouwd in 2022 en heeft op dit moment slechts 2239 km gelopen.  De kop is er dus net af!

Ontzettende leuke en vooral ook stoere motor. Zeer geschikt voor woon-werkverkeer, maar zeker ook voor een lekker dagje touren. Verder is het optisch echt een dikke machine.
Een MT-07 blok in een tour frame, dat betekent een lichte 2 cilinder met karakter. Kortom rede genoeg om deze machine te komen bewonderen. Hij staat gepoetst en wel te wachten in onze showroom.

Opties:

ABS.
Verkeerd in nieuwstaat.
SW Motech zijkofferrekken (afneembaar).
Hoge ruit.
Boekjes en sleutels aanwezig.
Historie is bekend.

Prijs: 9500.- of 183.- euro per maand! (zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

Benieuwd naar de herkomst van deze motor? Deze motor is door ons zelf geïmporteerd uit Zwitserland. Zwitserland is het misschien wel het mooiste, maar in ieder geval het schoonste land van Europa. Mensen zijn er uiterst netjes met spullen - en zo ook met motoren. Veelal dealer onderhouden met bewezen historie en kilometerstanden. En daarnaast, een gunstig belastingklimaat!  Zo hebben wij en jij, zekerheid van een mooie en betrouwbare motor.

Rouvoet motoren staat voor kwaliteit en zorgeloos motorrijden.
Daarom wordt iedere motor door ons professioneel gepoetst en technisch nagekeken.
Zo garanderen wij jou de zekerheid van een goede en betrouwbare occasion.

Optioneel kan je kiezen voor het Rouvoet afleverpakket: 3 maanden of 3000 km garantie met een onderhoudsbeurt voor €295.-. Zo stap je fris en zorgeloos op je nieuwe motor.
Bij Rouvoet Motoren kan je terecht voor:
Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en accessoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.
Met vriendelijke groet,
Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum. Tel: 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl
 
  • Disclaimer: Wij doen ons best om onze teksten zo correct mogelijk weer te geven aan onze klanten. Eventuele schrijffouten zijn onder voorbehoud en U kunt geen rechten ontleden uit fouten in onze verkoopteksten.  
     





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Rouvoet Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Atlas" betekent: Fabrieksbenaming voor een van de laatste zware Norton-twins, geproduceerd van 1965-1968. Het motorblok heeft in essentie al de vormen aangenomen van de laatste traditionele Norton, de Commando. Het motorblok van de Atlas huist voor de laatste keer in het sinds 1950 gehanteerde Featherbed-frame. Het is nog een rechtopstaande twin, terwijl bij de Commando het motorblok enkele graden naar voren in het frame is gekanteld. De Atlas was met zijn 65OCC- en 750cc-uitvoering een donderende krachtpatser. Een minpunt was echter dat bij hoge snelheden excessieve trillingen in het motorblok ontstonden, waardoor deze toenmalige superbike een onstuimig vibrerende motorfiets werd. De Norton Atlas is slechts en­kele jaren gemaakt. Onder fijnproevers binnen de café-race-scene genoot deze motorfiets de voorkeur boven een Triumph Bonneville of een BSA-twin. Een in originele staat verkerende Atlas heeft opvallend veel klassieke waarde gekregen. Wellicht omdat het de laatste op traditionele leest geschoeide Norton was, waarin alle stilistische elementen die de café-race-cultuur had voortgebracht in één fabrieksontwerp waren verenigd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion