Nieuwsbrief:

YAMAHA  YZF R6 RACE - 2021

Garantie: Ja
Nieuw
ZWAR
yamaha - yzf-r6-race
yamaha - yzf-r6-race
yamaha - yzf-r6-race
yamaha - yzf-r6-race
yamaha - yzf-r6-race
yamaha - yzf-r6-race
yamaha - yzf-r6-race
yamaha - yzf-r6-race
yamaha - yzf-r6-race
yamaha - yzf-r6-race
yamaha - yzf-r6-race
yamaha - yzf-r6-race
yamaha - yzf-r6-race
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Koppel: 62 Nm
Tankinhoud: 17 liter
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
CO?-uitstoot: 154 kg
Motor: 4-takt

Yamaha R6 Race, nieuw gekocht 11-2021. Maar door de levertijden van de onderdelen pas 05-2022 klaar kunnen maken, en tijd gebrek toch maar de verkoop in nu voor 15.999 ex btw

De motor is opgebouwd met veel accessoires van Lightech rem en koppelingshendel, valdoppen, voor en as protectie, clipons, verstelbare rem en schakelset. Dan is er van GB racing blok bescherming links en rechts gemonteerd. CRC Kuipwerk super netjes gespoten in midnight Black metallic. Bij anhendorp is de ECU aangepast van GYTR en afgesteld, ABS gedemonteerd en een blipperbox gemonteerd en op de testbank ingereden. Er zit ook een compleet Akrapovic uitlaatsysteem met de speciale linkpipe speciaal voor het circuit geluid norm. Staat op SC1 en SC2.

Heb er zelf 3 inrij sessies op Zandvoort mee gedaan, en hij is echt als nieuw! Tevens betreft het een BTW motor, dus bij zakelijke aanschaf is deze nog verrekenen.

Hij staat me niet in de weg, en heb nog een paar circuit dagen staan..maar mocht je er interesse in hebben bel me gerust?

Wij werken door de weeks voornamelijk op afspraak ( daarom is een belletje van te voren even makkelijker ) op zaterdag zijn wij openen van 10 - 16 uur.

Welkom bij Versteeg Motoren, specialist in het supersport en naked bike segment. Al onze motoren verkeren in topstaat! Inruil van een motor, auto is mogelijk.

Bekijk de uitgebreide foto rapportage en het overige aanbod motoren en diensten op: www.versteegmotoren.nl
Like en volg ons op Facebook : https://www.facebook.com/versteegmotoren.nl

Wij werken uitsluitend op afspraak van ma t/m vr en elke zaterdag geopend van 10-16 uur, daardoor bent u niet gebonden aan openingstijden.
Graag tot snel, de koffie staat voor u klaar!

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Versteeg Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Chief" betekent: 1200CC zijklep v-twin motorfiets van het merk Indian, die vanaf de introductie in de herfst van 1921 immens populair is geweest onder de gemotoriseerde politie in de Verenigde Staten, met name in New York City. De Chief is een grote uitvoering van het sinds 19x2 bestaande model, de Indian Scout. Tot 1936 had aartsrivaal Harley-Davidson geen model dat zich qua snelheid kon meten met de Chief, maar met de komst van het type EL , een1000cc v-twin kopklepmotorfiets, bekend geworden onder de naam Knucklehead, revancheerde Harley-Davidson zich in dat jaar. De Chief onderging diverse gedaanteverwisselingen en deze robuuste en snelle motorfiets werd gemaakt tot de fabriek, gevestigd in Springfield, Massachussets, in 1953 ten onder ging. De laatste partij Chiefs werd geleverd aan de New Yorkse politie.
© 2000 - 2024 Motoroccasion