Nieuwsbrief:

YAMAHA  YZ 125 LC - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
ICON BLUE
yamaha - yz-125-lc
yamaha - yz-125-lc
yamaha - yz-125-lc
yamaha - yz-125-lc
yamaha - yz-125-lc
yamaha - yz-125-lc
yamaha - yz-125-lc
yamaha - yz-125-lc
yamaha - yz-125-lc
yamaha - yz-125-lc
yamaha - yz-125-lc
yamaha - yz-125-lc
yamaha - yz-125-lc
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023

Uit voorraad leverbaar. De Yamaha YZ125 is dé motor waar het voor veel grote namen mee is begonnen. Na heel wat uren door te brengen op de baan in combinatie met talent, doorzettingsvermogen, conditie en de juiste motor kan deze 125cc tweetakt machine je een heel eind brengen.
De Yamaha YZ125 is door zijn lichte gewicht maar toch vele power dé motor om je motorcross carrière mee te beginnen.

KENMERKEN VAN DE YAMAHA YZ125:

* 125cc tweetakt machine
* Lichtgewicht semi dubbel aluminium wiegframe
* Wendbare en competitieve motor
* YZ-F type Monocross achterwielophanging en koppelingsmechanisme
* Veel trekkracht
* Benzinetank van 8 liter

MotorCentrumWest
Al 11 jaar de Yamaha Exclusief dealer voor West Nederland. Altijd de nieuwste Yamaha modellen op voorraad. En keuze uit 50 jonge ocassions met 3 tot 12 maanden garantie. Kom langs in onze Showroom en overtuig Uzelf. Ook voor een financierings advies op maat bent U bij ons aan het juiste adres.
  • In deze aparte tijden van de Coronapandemie maakt MCW het toch mogelijk om met onze gebruikte en de meeste nieuwe motoren te kunnen proefrijden. Na een uitvoerige kennismaking en interesse peiling via email  is het mogelijk dat MCW met de door U gewenste motorfiets naar uw thuis locatie komt zodat U een proefrit kunt maken en de eventuele inruil motorfiets getaxeerd kan worden. Dit alles natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM.
    Meer weten? Neem gerust contact op! 





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Speed Twin" betekent: Immens populair ontwerp van Edward Turner, die hoofdontwerper werd bij het Engelse Triumph op het moment dat Ariel de motorfietsafdeling van Triumph in 1936 overnam. In 1937 kwam de fabriek uit met de Speed Twin, een staande kopklep twin van 498CC, die in termen van esthetiek en techniek een klassiek model genoemd mag worden. De latere staande twins van Triumph zijn terug te voeren tot de oorspronkelijke Speed Twin, zoals de Daytona, de Tiger, de Thunderbird en de Bonneville, om er enkele te noemen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion