Nieuwsbrief:
YAMAHA  XSR 700 ABS - 2016
€ 8.999,- € 10.899,-
2000 Km
Garantie: Ja
GARAGE METAL
Start de slideshow
<
FOTO 1 VAN 3
>
Foto's
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Born Tomorrow
Yamaha maakt een duidelijk statement met de komst van de XSR700. Ontworpen voor een tijdloos gevoel en geïnspireerd door historische iconen, voorzien van de allernieuwste technologie voor een pure, aangename rijervaring. Met een hoog koppel en een super wendbaar chassis is de XSR700 ideaal voor motorrijders die nostalgie wel kunnen waarderen.
Dankzij de geavanceerde 689cc parallel-twin, voorzien van onze speciale 'crossplane filosofie', niet alleen een lineair koppel maar ook een indrukwekkende acceleratie. De retro stijl van de XSR700 past goed bij het compacte, lichtgewicht chassis met uitstekende wendbaarheid en besturing.
De XSR700 combineert het beste van Yamaha's ontwerpen als eerbetoon aan het verleden, maar behoudt daarnaast zijn eigentijdse karakter.
deze special is te bekijken bij ons in de winkel, waar diverse accessoires zoals de hoge gemonteerde uitlaat en speciale banden in het oog springen. daarnaast is deze voorzien van singleseat met bagagedrager, koplampscherm, andere zijkappen, gereedschapstasje, radiator cover en rubbers op de tank.
kom langs naar Nijmegen envaar deze Faster Son!
normaal kost deze 10899 euro rijklaar, nu met 1900 euro korting, voor 8999 euro rijklaar.
km stand bij benadering

Termaat motoren, al meer dan 80 jaar leverancier van motorplezier ! Wij hebben echt alles ! Verkoop nieuwe en gebruikte motorfietsen, onderhoud en reparatie en natuurlijk alle soorten motorkleding van top tot teen.Ook voor onderdelen en accessoires ga je naar Termaat motoren in Nijmegen !
Termaat Motoren
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1942 - Harley-Davidson kopieert een BMW-boxermotor omwille van de betere koeling in de woestijn, deze Harley-Davidson heeft net als de BMW liggende cilinders die doordat ze uitsteken beter worden gekoeld. Uiteindelijk zijn er 1011 XA's gemaakt, maar geen van deze motoren is uiteindelijk gebruikt door het leger.
© 2000 - 2017 Motoroccasion