Nieuwsbrief:
YAMAHA  XSR 700 ABS - 2016
€ 8.999,- € 10.899,-
2350 Km
Garantie: Ja
GARAGE METAL
Start de slideshow
<
FOTO 1 VAN 5
>
Foto's
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Born Tomorrow
Yamaha maakt een duidelijk statement met de komst van de XSR700. Ontworpen voor een tijdloos gevoel en geïnspireerd door historische iconen, voorzien van de allernieuwste technologie voor een pure, aangename rijervaring. Met een hoog koppel en een super wendbaar chassis is de XSR700 ideaal voor motorrijders die nostalgie wel kunnen waarderen.
Dankzij de geavanceerde 689cc parallel-twin, voorzien van onze speciale 'crossplane filosofie', niet alleen een lineair koppel maar ook een indrukwekkende acceleratie. De retro stijl van de XSR700 past goed bij het compacte, lichtgewicht chassis met uitstekende wendbaarheid en besturing.
De XSR700 combineert het beste van Yamaha's ontwerpen als eerbetoon aan het verleden, maar behoudt daarnaast zijn eigentijdse karakter.
Deze special is te bekijken bij ons in de winkel, waar diverse accessoires zoals de hoge gemonteerde uitlaat en speciale banden in het oog springen, daarnaast is deze voorzien van singleseat met bagagedrager, koplampscherm, andere zijkappen, gereedschapstasje, radiator cover en rubbers op de tank.
Kom langs naar Nijmegen en ervaar deze Faster Son!
Normaal kost deze 10899 euro rijklaar, nu met 1900 euro korting, voor 8999 euro rijklaar.
Km stand bij benadering.

Termaat motoren, al meer dan 80 jaar leverancier van motorplezier ! Wij hebben echt alles ! Verkoop nieuwe en gebruikte motorfietsen, onderhoud en reparatie en natuurlijk alle soorten motorkleding van top tot teen.Ook voor onderdelen en accessoires ga je naar Termaat motoren in Nijmegen !
Termaat Motoren
Wist u dat: In de motortaal "Duo Glide" betekent: Fabrieksnaam voor het model dat Harley-Davidson uitbracht in 1958. De naam dankt deze 1200CCv-twin kopklepmotorfiets aan het feit dat voor het eerst niet alleen een hydraulische voorvork, maar tevens hydraulische achterschokbreking werd toegepast. De achtervering bestond uit een scharnierende achterbrug of swingarm met twee telescopische achterschokbrekers. Het was het moment dat Harley-Davidson brak met het stijve of hardtail frame, dat geen achtervering had. De Duo Glide werd in 1965 opgevolgd door de Electra Glide.
© 2000 - 2017 Motoroccasion