Nieuwsbrief:

YAMAHA  X MAX 400 - 2021

Garantie: Ja
5700 Km
MATZWART
yamaha - x-max-400
yamaha - x-max-400
yamaha - x-max-400
yamaha - x-max-400
yamaha - x-max-400
yamaha - x-max-400
yamaha - x-max-400
yamaha - x-max-400
yamaha - x-max-400
yamaha - x-max-400
yamaha - x-max-400
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Continu variabele transmissie
Garantie: BOVAG

Key-less Ride, incl. Beenkleed.

Deze motorfiets wordt u aangeboden door Premium Motors uit Apeldoorn. Premium heeft altijd ruim 150 topoccasions op voorraad en biedt 12 maanden Bovag garantie op vrijwel alle occasions. Daarnaast zijn wij dealer van Kawasaki en Honda motorfietsen.
De afleverkosten voor gebruikte motorfietsen zijn niet inbegrepen in de prijs en bedragen ? 299,-. In deze afleverkosten zijn begrepen de kosten voor een afleverbeurt waarbij indien noodzakelijk de slijtdelen worden vervangen en een volle tank brandstof.
Inruil en financiering op zowel gebruikte- als nieuwe motorfietsen mogelijk.
Bij Premium kun je o.a. ook terecht voor Hyperpro vering en Bagster zadels.

= Bedrijfsinformatie =

Koningsdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
Opties en Accessoires:
ABS, Boordcomputer, LED Verlichting, Middenbok, Verhoogde ruit




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Premium Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Inrijden" betekent: Een gereviseerde motorfiets moet worden ingereden. Cilinder en zuiger worden bij dat proces geleidelijk op elkaar ingesleten. De eerste paar honderd kilometer mag niet op top­snelheid worden gereden of te lang worden doorgetrokken in de versnellingen om extreme hittevorming te voorkomen. Hier­ door kunnen de loopvlakken van de zuigers invreten en is de motor inwendig beschadigd. Vroeger moesten nieuwe motor­ fietsen 1500-2000 kilometer worden ingereden. De kunst van het inrijden bestaat uit het met wisselende belasting rijden met een motorfiets, zodat het motorblok loskomt zonder beschadi­ging te hebben opgelopen. Hierdoor wordt voorkomen dat een motor rauw gaat lopen, olie gaat verbruiken en de levensduur van het blok wordt bekort.
© 2000 - 2024 Motoroccasion