Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 10 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
MIDNIGHT CYAN
yamaha - mt-10
yamaha - mt-10
yamaha - mt-10
yamaha - mt-10
yamaha - mt-10
yamaha - mt-10
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

MT-10

De MT-10 is afgesteld om een sensationeel gevoel van koppel te produceren voor de meest opwindende rijervaring. Dit is de krachtigste Hyper Naked ooit door Yamaha gebouwd. De MT-10 is vervaardigd met behulp van de allernieuwste motor- en chassistechnologie van de R1 en geeft je kracht, wendbaarheid en adrenaline.

De koning van de MT-serie eist totaal respect en het eerste dat je aandacht zal trekken is de compacte koplampconstructie en het agressieve ontwerp van de tank die de buitengewone mechanische schoonheid van de MT-10 benadrukken. En zodra je het diepe gebrul van het 998 cc CP4 motorblok uit de luchtinlaten hoort komen, weet je dat deze motorfiets de juiste keuze voor jou is.

Diep verborgen in het lichtgewicht Deltabox-chassis is een geavanceerd pakket elektronische rijhulpsystemen, ontworpen om je de hoogste mate van bestuurbaarheid te bieden. Met instelbare hightech-systemen die de tractie, slides, wheelies, de motorremkracht en de rembediening regelen, gedraagt de MT-10 zich precies zoals jij dat wil.

Leverbaar in: Midnight Cyan, Icon Blue en Tech Black

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn.
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Broodrooster" betekent: Term uit Nederlandse Harley-Davidson-kringen. Het zou een passende benaming kunnen zijn voor het bagagerekje van verchroomde spijlen zoals dat op de achterspatborden van 1200CC Harley-Davidsons verscheen in de jaren vijftig. De bovenkant deed door de gedrongen afmetingen van het rekje denken aan een broodrooster uit die tijd. Toch wordt er de plaatstalen bagagedrager uit de j aren veertig mee bedoeld, die massaal op de 7500c oorlogsHarleys werd aangetroffen. Ook wel bekend onder de naam duivenplatje.
© 2000 - 2024 Motoroccasion