Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 07 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
TECH BLACK
yamaha - mt-07
yamaha - mt-07
yamaha - mt-07
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023
Fabrieksgarantie: 24 maanden

De nieuwe MT-07 Tech Black is bij Termaat motoren uit voorraad leverbaar.

FIND YOUR DARKNESS

Het nieuwste model heeft een 5-inch TFT-scherm met schakelbare schermstijlen en smartphone-connectiviteit. En de verfijnde EU5-conforme motor geeft je nog meer lineaire respons met een stoer uitlaatgeluid.

Qua stijl is de MT-07 een echte headturner. Het opvallende kuipwerk is voorzien van dubbele, vleugelvormige luchtinlaten en compacte LED-verlichting. Dit alles zorgt voor een gedurfde en futuristische look met hetzelfde DNA als alle andere Yamaha Hyper Naked-modellen. En met de natuurlijke ergonomie, toegankelijke zithoogte en flexibele zithouding is dit de ultieme motorfiets voor dagelijks gebruik!

Incl. afleveringskosten, 24 maanden fabrieksgarantie en Yamaha Road Assist pechhulp.

Termaat Motoren, jouw Yamaha specialist.

= Bedrijfsinformatie =

Termaat motoren, al meer dan 80 jaar leverancier van motorplezier ! Wij hebben echt alles ! Verkoop nieuwe en gebruikte motorfietsen, onderhoud en reparatie en natuurlijk alle soorten motorkleding van top tot teen.Ook voor onderdelen en accessoires ga je naar Termaat motoren in Nijmegen !




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Termaat Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Chief" betekent: 1200CC zijklep v-twin motorfiets van het merk Indian, die vanaf de introductie in de herfst van 1921 immens populair is geweest onder de gemotoriseerde politie in de Verenigde Staten, met name in New York City. De Chief is een grote uitvoering van het sinds 19x2 bestaande model, de Indian Scout. Tot 1936 had aartsrivaal Harley-Davidson geen model dat zich qua snelheid kon meten met de Chief, maar met de komst van het type EL , een1000cc v-twin kopklepmotorfiets, bekend geworden onder de naam Knucklehead, revancheerde Harley-Davidson zich in dat jaar. De Chief onderging diverse gedaanteverwisselingen en deze robuuste en snelle motorfiets werd gemaakt tot de fabriek, gevestigd in Springfield, Massachussets, in 1953 ten onder ging. De laatste partij Chiefs werd geleverd aan de New Yorkse politie.
© 2000 - 2024 Motoroccasion