Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 07 ABS - 2018

Garantie: Ja
4439 Km
RACING BLUE
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
yamaha - mt-07-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2018

Te Koop: Yamaha MT-07 (2018) met 4.438 km
Ben je op zoek naar een wendbare en krachtige motorfiets? Dan is deze Yamaha MT-07 een uitstekende keuze! Hier zijn de details:
? Bouwjaar: 2018
? Kilometerstand: 4.438 km
? Professionele upgrades:
o Valbescherming van Evotech: Deze hoogwaardige valbescherming minimaliseert schade bij een val en zorgt voor extra veiligheid.
o Rem- en koppelingshendel van Evotech: Verbeterde remrespons en soepel schakelen dankzij deze hoogwaardige hendels.
o Korte kentekenplaathouder: Een gestroomlijnde look en praktisch voor stadsverkeer.
Deze Yamaha MT-07 biedt een perfecte balans tussen prestaties en gebruiksgemak. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een proefrit te plannen!


* De prijs van de motor is een ALL-IN prijs dus inclusief ?199,00 rijklaar maken, ?10,75 kentekenleges en 12 maanden BOVAG garantie.
*Proefrijden meestal mogelijk, bel 0162-427617 voor een afspraak.
* van Meel Motoren is makkelijk bereikbaar en direct aan de snelweg A59 gelegen. Wij zijn Yamaha exclusief dealer maar u kunt natuurlijk voor nagenoeg elk merk bij ons terecht voor u aanschaf, inruil of uw onderhoud. Uw motor is in onze professionele werkplaats in goede handen en zoekt u een nieuwe outfit is de slagingskans groot in onze REV`IT super XL STORE. Kortom genoeg redenen om onze showroom eens te bezoeken en kennis te maken met ons enthousiaste Team, al is het alleen maar voor lekkere koffie !




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Van Meel Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HONDA in 1983 - De grootste voorsprong behaald men in 1983 in de racerij met de Interceptor (VFR), waarbij zowel het technische als presterende niveau enorm opgetild wordt voor wat betreft de latere toepassing in een productiemachine. Honda's eerste "traditionele" V-twin custom motorfiets is de Shadow waarin wel toepassingen als vloeistofkoeling en cardanasaandrijving worden gecombineerd met een klassieke look. Het biedt daardoor ruimte voor Honda om zich in dit segment te begeven. Anders dan de andere customproducenten die vooral probeerden te stylen werd deze gebouwd om te presteren en daardoor meteen een enorme motorhit waarmee Honda in aantallen één van de topprodukties van die dagen leverde. Samen met de VFR Interceptor waren eerste Magna's en later de Shadows de toonbeelden van de explosieve groei van Honda.
© 2000 - 2024 Motoroccasion