Nieuwsbrief:

VOGE  500 R - 2023

6966 Km
Black
voge - 500-r
voge - 500-r
voge - 500-r
voge - 500-r
voge - 500-r
voge - 500-r
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Jong gebruikte Voge 500R staat klaar voor zijn nieuwe eigenaar. 


 

Sensaties gegarandeerd

Ben je op zoek naar een motorfiets die je hart sneller laat kloppen? Zoek niet verder, want de VOGE 500R is met zijn opvallende design en krachtige prestaties de ultieme keuze. De uitgangspunten bij het ontwerp van deze motor ? Kracht en wendbaarheid, een agressief uiterlijk en een geweldig rijgedrag.

Onder de indrukwekkende buitenkant van de 500R schuilt een moderne 471cc paralleltwin die 46,5 pk produceert bij 8500 toeren per minuut. Het LCD-dashboard geeft je alle informatie die je nodig hebt en bevat een USB om je smartphone of gps van electriciteit te voorzien, terwijl het geavanceerde Nissin-remsysteem (met dubbele remschijven vooraan) en de KYB-vering zorgen voor een veilige en comfortabele rit, zelfs op de meest uitdagende wegen.

Ook voor andere componenten werden gekeken bij de topmerken: zo zorgt een injectiesysteem van BOSCH voor de aanvoer van een correct benzine-luchtmengsel. De asymmetrische achterbrug van gegoten aluminium met de kenmerkende "banaanvorm" draagt bij tot een efficiënt en precies rijgedrag. Zowel het koppeling- als het remhendel zijn viervoudig verstelbaar, zodat je steeds de ideale zithouding kan vinden.

De Pirelli Angel GT's die je rond de velgen met maat 120/70 – 17 vooraan en 160/60 – 17 achteraan vindt, onderlijnen het sportieve karakter van de 500R. En wat de looks betreft, kan je de full LED-verlichting en richtingaanwijzers niet negeren.

  • Inruil van motor, scooter of brommer bespreekbaar.
  • De genoemde prijzen zijn all-in (inclusief afleverkosten, kentekenkosten, kosten rijklaar maken, etc.)
  • Een proefrit is mogelijk. Bel ons voor de mogelijkheden: 0113 320014.





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motorini
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Handgrepen" betekent: Handvatten, de kunststof grepen die over de beide uiteinden van het stuur zijn geschoven. Wanneer een handvat tevens bediening is voor gas of ontsteking wordt in het Engels gesproken van twistgrip (draaigreep).
© 2000 - 2024 Motoroccasion