Nieuwsbrief:

TRIUMPH  BONNEVILLE T 120 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
CHROME/MERIDEN
triumph - bonneville--t-120
triumph - bonneville--t-120
triumph - bonneville--t-120
triumph - bonneville--t-120
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023
Fabrieksgarantie: 24 maanden

VET


BONNEVILLE T120
De verbluffende nieuwe Bonneville T120 is een stijlvol en duidelijk statement over de erfenis van Triumph. Hier worden de moderne prestaties van het geheel nieuwe Bonneville 1200 cc-motorblok met hoog koppel gecombineerd met authentieke vormgeving, zodat het silhouet en de kenmerkende lijnen van de originele Bonneville naar voren komen en de T120 zich presenteert als de nieuwe gedaante van een tijdloze legende.



INTERESSANT 



Dit is een glimiteerde "Chrome Edition" echt iets aparts. Wellicht een collectors item van de toekomst!


HANDIG


Wil je meer informatie over deze motorfiets of een proefrit maken? Neem contact met ons op via 050-5779199 of info@triumph-mg.nl



GEZELLIG


Langskomen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.



LEUK


Deze motorfiets is BTW dragend.  Dit geeft mooie fiscale voordelen als de motorfiets zakelijk gereden wordt. Vraag om onze brochure zakelijk motorrijden!



FIJN


Onze prijzen zijn inclusief afleverkosten. Wij selecteren onze gebruikte motoren "with care", ze zijn voorzien van garantie en worden afgeleverd met een uitgebreide servicebeurt. Daarbij worden ook slijtagedelen gecontroleerd en waar nodig vervangen. Je kunt dus altijd zonder extra kosten het seizoen, of tot de volgende service rijden.
Fijn gevoel toch!




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Triumph Motorcycles Groningen
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HONDA in 2014 - De nieuwe FC6 op basis van het Gold Wing platform. De nieuwe uitgeklede 1800 cc Gold Wing F6C weegt 70 kg minder dan de Gold Wing. Honda's retro - klassieker CB1100 zal in twee gedaanten geproduceerd worden in 2014. In reactie op feedback van klanten zal de nieuwe CB1100 EX versie met spaakwielen en een dubbele uitlaat worden toegerust om de stijl van de jaren 1960 en '70 te benadrukken. De standaard machine zal beschikbaar blijven in een opvallende all - zwarte kleurstelling . Beide versies zijn voorzien van een nieuwe zesbak , hogere koplamp positie en verbeterde instrumentatie .In Nederland zal alleen de CB1100EX met spaakwielen en dubbele uitlaat worden geleverd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion