Nieuwsbrief:

SYM  JOYMAX 300I - 2020

Garantie: Ja
11111 Km
N.v.t.
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
sym - joymax-300i
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Ontdek de perfecte rit met de Sym Joymax 300 i Z uit 2020! Met slechts 11.111 km op de teller biedt deze scooter een uitstekende combinatie van stijl, prestaties en betrouwbaarheid.

De Sym Joymax Z is ontworpen met oog voor detail en straalt een moderne en sportieve uitstraling uit. Het gestroomlijnde ontwerp trekt onmiddellijk de aandacht en maakt van elke rit een ware belevenis. Of je nu door drukke straten navigeert of een schilderachtige route verkent, deze scooter biedt de ultieme vrijheid en comfort.

Met zijn krachtige motor en soepele acceleratie is de Sym Joymax Z ideaal voor zowel stadsritten als langere afstanden. Je kunt rekenen op de betrouwbaarheid en efficiëntie die Sym bekend staat. Bovendien zorgen geavanceerde technologische functies, zoals LED-verlichting en een digitaal dashboard, voor een modern en intuïtief rijervaring.

De Sym Joymax Z is ook voorzien van handige opbergruimte, zodat je al je benodigdheden veilig en gemakkelijk kunt meenemen. Of het nu gaat om boodschappen, een helm of persoonlijke spullen, je hebt altijd voldoende ruimte om alles mee te nemen wat je nodig hebt.

Waarom zou je genoegen nemen met minder? Met de Sym Joymax Z uit 2020 krijg je een scooter die niet alleen indruk maakt met zijn prestaties, maar ook met zijn verfijnde design en comfort. Mis deze kans niet om jouw rit naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak deze prachtige scooter de jouwe!

 
  • Wij leveren al onze motoren met 10 dagen gratis all-risk verzekering

    Stap binnen bij Motorsport Klazienaveen en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment aan geweldige motoren, brommers en scooters. Of je nu op zoek bent naar snelheid, avontuur of stijl, we hebben de perfecte tweewieler voor jou.

    Waarom Motorsport Klazienaveen?

    - Werkplaats vol ervaring
     
    Proefrijden
    - Aflevering op locatie
    - Deskundig Advies
    - Kwaliteit
    - Passie
    - Betalen bij aflevering
    - Financiering mogelijk
    - Servicebeurt en aflevercontrole


    Bezoek Ons Vandaag Nog!
    Adres: Kruizemunt 4, 7892AB
    Telefoon: 0591-393 408
    Whatsapp+31 611844404
    Websitehttp://www.motorsportklazienaveen.nl/
    Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30, Zaterdag: 10:00 - 16:00

    Vraag naar de voorwaarden.
    Vooraf aanmelding noodzakelijk, geen aanmelding is niet verzekerd.
    Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Schrijf- en zetfouten zijn dan ook voorbehouden. Acteer daarom niet alleen naar aanleiding van deze advertentie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan onze advertentie's kunnen geen rechten ontleend worden.

    Afleverkosten: €249,-






Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motorsport Klazienaveen
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Burgermodel" betekent: Van verschillende typen motorfietsen zijn zowel uitvoeringen voor het leger als voor de civiele markt gemaakt. Sommige modellen zijn bekender geworden als oorlogsmodel, dan als burgermodel. Het meest bekende voorbeeld is de Harley-Davidson WLA , die grote bekendheid verwierf onder de naam Liberator. Er zijn ook motorfietsen gemaakt waarvan geen burgermodel is uitgebracht, zoals de BMW R75 zijspancombinatie, die door de Wehrmacht in de Tweede Wereldoorlog werd gebruikt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion