Nieuwsbrief:

SUZUKI  VL 800 VOLUSIA - 2004

Garantie: Ja
35632 Km
Wit
suzuki - vl-800-volusia
suzuki - vl-800-volusia
suzuki - vl-800-volusia
suzuki - vl-800-volusia
suzuki - vl-800-volusia
suzuki - vl-800-volusia
suzuki - vl-800-volusia
suzuki - vl-800-volusia
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Deze classic Suzuki VL 800 volusia word aangeboden in de Meern door MVM Motoren met 6 maanden garantie. Voorzien van de juiste extra's om met deze Volusia kilometers te gaan maken. Door de ruime ledere zijtassen is er de mogelijkheid het 1 en ander mee te nemen, zowel de bestuurder heeft extra comfort door de HIGH-WAYSTEPS die gemonteerd zitten aan de chrome valbeugels, als de bijrijder door de sissy-bar.

Met net 35632 KM gereden bieden wij deze Suzuki VL 800 Volusia aan voor € 4490,- Benieuwd geworden naar deze motor? Neem dan contact met ons op en kom deze in het echt bekijken in de Meern. 



 
  • MVM Motoren is off Suzuki dealer - Royal Enfield dealer - MotoMorini dealer - Het Suzuki V-Strom center voor Nederland en het adres voor U gebruikte motor met een keuze uit 150 motoren met garantie tot wel 24 maanden.

    Tevens zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland met wel een keuze uit 45 motoren . Zie MOTORVERHUUR.NL





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MVM Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Blazen" betekent: Met een hoge kruissnelheid doorjakkeren op de snel­weg. Vroeger werd wel gezegd ‘Ik blaas je’. Vincent Mahieu be­schrijft in Tjies (Den Haag, Moesson, 1958) de ervaringen van een groep jonge motorrijders in Nederlands-Indië: ‘We schil­derden op ons achterspatbord uitdagende teksten als «Excuse my dust», of maakten er een gewoonte van een andere motor­rijder bij het passeren de opgeheven hand te laten zien en dan net te doen of we een veertje van de handpalm wegbliezen: «Ik blaaas je...
© 2000 - 2024 Motoroccasion