Nieuwsbrief:

MONET-GOYON  MOTOCONFORT - 1923

Garantie: Nee
12345 Km
.
monet-goyon - motoconfort
monet-goyon - motoconfort
monet-goyon - motoconfort
monet-goyon - motoconfort
monet-goyon - motoconfort
monet-goyon - motoconfort
monet-goyon - motoconfort
monet-goyon - motoconfort
monet-goyon - motoconfort
monet-goyon - motoconfort
monet-goyon - motoconfort
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Schade: schadevrij
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Aflevering: LET OP !    De geadverteerde prijzen zijn inclusief afleveringskosten, voor extra zekerheid bieden wij voor motoren vanaf €3000,- een grote onderhoudsbeurt incl. 3 maanden garantie aan, voor Harley's €450,- en voor andere merken motoren €350,-    TENZIJ er in de betreffende advertentie staat aangegeven "zo mee", voor klassiekers en schadeauto's / motoren geldt altijd "reparatie en onderhoud door koper op basis van "zo mee".

Monet-goyon 147


- Merk: Monet-goyon
- Model: 147
- Tellerstand: 12345 KM
- Brandstofsoort: Benzine
- Bouwjaar: 1923
- Transmissie:
- Motorinhoud: 147 cc
- BTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaar


Exterieur

- Restauratie object


Deze monet goyon is meer dan 100 jaar oud en het unieke is dat hij ongerestaureerd is en nog aardig origineel, ook het provincienummer/kenteken staat nog achterop, motor is niet in werking en zou een mooi project kunnen zijn of zo aan de muur in de man/women cave, komt met een factuur op basis van "zo mee"

Aflevering
LET OP !    De geadverteerde prijzen zijn inclusief afleveringskosten, voor extra zekerheid bieden wij voor motoren vanaf €3000,- een grote onderhoudsbeurt incl. 3 maanden garantie aan, voor Harley's €450,- en voor andere merken motoren €350,-    TENZIJ er in de betreffende advertentie staat aangegeven "zo mee", voor klassiekers en schadeauto's / motoren geldt altijd "reparatie en onderhoud door koper op basis van "zo mee".



Frans Bleeker
De Alde Mar 7
9035 VP Dronrijp
0653891209
info@fransbleeker.nl

fransbleeker.nl/
Opties en Accessoires:
Restauratie object




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Frans Bleeker Motoren en Auto s
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Gietwiel" betekent: Gegoten wiel. Gietwielen worden sedert de jaren tachtig op grote schaal standaard op nieuwe motorfietsen gemonteerd. Het idee om een wiel te gieten uit een legering van licht metaal (zoals aluminium, magnesium en titanium) is niet nieuw. De exotische Böhmerland uit 1923 was al uitgerust met gegoten aluminium wielen. De voordelen van lichtmetalen gietwielen zijn gewichtsbesparing en de afwezigheid van de noodzaak om de spaken na te stellen, zoals bij conventionele spaakwielen nodig is. Daarentegen veren gespaakte wielen enigszins en is reparatie eenvoudiger en minder kostbaar. Een gietwiel heeft de neiging te barsten bij een hevige belasting, bijvoorbeeld het stoten tegen een stoeprand, en moet dan in zijn geheel worden vervangen, wat kostbaar kan zijn.
© 2000 - 2024 Motoroccasion