Nieuwsbrief:

KAWASAKI  W 650 - 1999

Garantie: Ja
11800 Km
Blauw-zilver
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Na 25 jaar van het toneel verdwenen te zijn lanceerde Kawasaki in 1999 de W650 Classic, een retroklassieker. Deze motor is voorzien van veel aluminium zoals: Silverneck spatborden, Silverneck hevels,zijkappen,stuurknipperlichten en velgen. Heeft verder kleine Daytona km en toerenteller, led control, led achterlicht, zwart Remus uitlaatsysteem, tomasselli stuur, koplamp zwart, koplamporen, amp meter, kickstarter, nieuwe Avon banden, Lsl Kettingbeschermer, onderhoudsboekjes en koningsas. Kompleet met onderhoudsbeurt voor weer een jaar rijden. 
  • -----------------------------------------------------------------

    DÉ MOTORSPECIAALZAAK VAN NEDERLAND!

    Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen, onderhouden en rijden onder alle weersomstandigheden. Onze uitgebreide winkel met accessoires wordt dagelijks "snoepwinkel voor de motorliefhebber" genoemd door klanten.

    Wij leveren standaard elke motor af met 10 dagen gratis allrisk verzekering van Zelfverzekerd Motorrijden.

    Kommer Motors
    De Standerd 27
    3774SC KOOTWIJKERBROEK
    T: 0342-480065
    W: www.kommermotors.nl

    WEBSHOP >> www.motorlook.nl 


Opties en Accessoires:
Customuitlaten, hendels, andere, Instruktieboekje, knipperlichten, andere, stuur, ander, Deze motor is voorzien van veel aluminium zoals: Silverneck spatborden, Silverneck hevels,zijkappen,stuurknipperlichten en velgen. Heeft verder kleine Daytona km en toerenteller, led control, led achterlicht, zwart Remus uitlaatsysteem, tomasselli stuur, koplamp zwart, koplamporen, amp meter, kickstarter, nieuwe Avon banden, Lsl Kettingbeschermer, onderhoudsboekjes en koningsas. Kompleet met onderhoudsbeurt voor weer een jaar rijden. 




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Kommer Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Mousetrap" betekent: Hefboommechaniek dat door Harley-Davidson in de periode 1952—1967 werd gebruikt bij de introductie van de handkoppeling en voetschakeling op de zware 1200CC modellen. De fabrieksaanduiding was clutch booster. Omdat het koppelingsmechanisme was ontworpen voor voetkoppeling en ongewijzigd bleef, bleek handbediening te zwaar, waarbij een sterke hulpveer en een kantelmechanisme uitkomst boden. De bijnaam mousetrap voor dit mechaniek werd ontleend aan het risico dat bij demontage bestond. Menig sleutelaar blesseerde de toppen van zijn vingers door niet te anticiperen op het omklappen van het mechaniek, wanneer het stangetje van de koppelingshevel werd verwijderd, waarmee de verankering van het mechaniek verdween. Overigens kan om dit probleem te elimineren een mousetrap eliminator worden gekocht, een hulpstuk dat het kantelmechaniek vastzet.
© 2000 - 2024 Motoroccasion