Nieuwsbrief:

INDIAN MOTORCYCLE  SCOUT - 2022

Garantie: Ja
0 Km
.
indian - scout
indian - scout
indian - scout
indian - scout
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Algemene informatie
Nieuw: Ja
Referentienummer: 10040

Aandrijving
Tankinhoud: 12 liter

Financi?le informatie
Verkoopprijs: ??18.690, ??15.446,28 (excl. BTW)

Garantie
Garantie: Garantie

Overige informatie
Geschikt voor rijbewijs: A
Financiering mogelijk: Ja
Koppel (Nm): 97
Garantie: Ja
Status: Nieuw

Indian Scout Maroon Metallic

INDIAN SCOUT
Een naam die honderd jaar terugvoert en een rijervaring die dit erfgoed alle eer aan doet. De Scout combineert een klassiek ontwerp met modern prestatievermogen.

94 PAARDEN. ONBETEUGELD.
De vloeistofgekoelde, 1133 cc, 94-pk V-twin levert pittige acceleraties en het vermogen om iedereen in te halen, waar dan ook. De elektronische brandstofinjectie staat garant voor maatgevende prestaties en indrukwekkende acceleraties, terwijl de snel reagerende 6-versnellingsbak zorgt voor een sportief rijgedrag.

GEDRAPEERD IN CHROOM
Eersteklas chroom zorgt voor een opvallende glans. Zorg dat je prominent op de voorgrond komt.

RIJDEN MET Z'N TWEE?N
Het tweepersoons zadel is ontworpen om de elementen te weerstaan en tegelijkertijd zijn natuurlijke schoonheid te behouden. Passagiersvoetsteunen standaard.
Motor
Motortype Liquid Cooled V-Twin
Cilinderinhoud 1130 CC

Maximaal koppel RPM 5600 tpm
Maximum koppel (95/1/EC NM) 97 Nm

Standaarduitrusting
1133 cc Vloeistofgekoelde V-Twin
Chrome Finishes
2-up Sport seat
cartridge Voorvork
USB-poort voor Opladen
Elektronische Brandstofinjectie

Meters
Digitale snelheidsmeter met digitale toerenteller, kilometerteller, dagteller, motortemperatuurmeter en brandstofverklikker




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Bike-Barn bv
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Motorfilm" betekent: Een filmgenre dat pas sinds de jaren vijftig bestaat en wel sinds de film The Wild One uit 1953, van Stanley Kramer (productie) en Laslo Benedic (regie). In veel gevallen zijn motorfilms o f bikerfilms, zoals ze tegenwoordig worden genoemd, matige B-films, waarin de hoofdrolspelers doorgaans schurken op motorfietsen zijn. Pas met de film Easy Rider uit 1969, van Dennis Hopper en Peter Fonda, werd met dat cliché gebroken, in de zin dat de hoofdrolspelers geen gewelddadige desperado’s waren die niets beters wisten te verzinnen dan onschuldige burgers te bruskeren. Filmisch bezien was Easy Rider geen hoogtepunt in termen van cameravoering, montage en script, maar de cultwaarde die de film had oversteeg al deze manco’s. Het is een raadsel waarom tot op heden het thema motorfiets zo zelden tot films van aanvaardbare kwaliteit heeft geleid, zoals Electra Glide in Blue (1975) en The Lovelace. Onder films die het thema motorgang verdienstelijk hebben uitgewerkt blijft The Wild One zelfs na veertig jaar overeind en is ook Scorpio Rising vermeldenswaardig. Verder blijft het wachten op de motorfilm van de jaren negentig, die in dit tijdperk van toegenomen belangstelling voor motorfietsen niet achterwege zou mogen blijven.
© 2000 - 2024 Motoroccasion