Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  TE 300 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - te-300
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Met een wereldkampioenschapsstamboom kunt u met de TE 300 komen waar weinigen eerder zijn gekomen. De nieuwe motor, ontworpen met het oog op prestaties, compleet met de introductie van Throttle Body Injection (TBI), maakt het beklimmen van de meest technische hellingen gemakkelijker dan ooit dankzij zijn soepele en sterke vermogensafgifte. In combinatie met een nieuw frame en de WP-ophanging zijn de rijeigenschappen en de handling van de TE 300 sterk verbeterd ten opzichte van de vorige generatie. Compleet met een frisse en opvallende nieuwe look voor dit jaar is de TE 300 de ultieme hard enduro-machine.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Customspool" betekent: Dunne naaf in het voorwiel. Zo genoemd vanwege de gelijkenis met een klos of spoel (spool). Om esthetische redenen kiezen chopperbouwers vaak voor een customspool, omdat een sober ogend voorwiel wordt nagestreefd. Dat kan zover gaan dat de complete voorrem wordt weggelaten.
© 2000 - 2024 Motoroccasion