Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  FE 350 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - fe-350
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Met een competitief evenwicht tussen vermogen en handling is de FE 350 absoluut de meest veelzijdige enduro-machine op de markt. Aangedreven door een nieuwe motor, die in het nieuwe frame is geplaatst om de massa te centraliseren, in combinatie met de nieuwe WP XACT-ophanging, zijn de handling en de algemene prestaties voor dit jaar sterk verbeterd. Compleet met een frisse, op Zweden geïnspireerde look en geassembleerd met hoogwaardige componenten, is de FE 350 in staat om in standaardvorm mee te doen op de hoogste enduro-niveaus.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 2010 - De Multistrada is geheel vernieuwd en voorzien van elektronische verbeteringen. Vier verschillende modi zorgen voor aanpassingen in het vermogen en de traction-control instellingen.. Het S-model maakt het ook mogelijk om met behulp van electronica een aanpassing te doen van de Ohlins vering.
© 2000 - 2024 Motoroccasion