Nieuwsbrief:

HONDA  CRF 1100 L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
MAT BALLISTIC B
honda - crf-1100-l-africa-twin-adventure-sports
honda - crf-1100-l-africa-twin-adventure-sports
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

De nieuwe 2024 Honda CRF1100L Africa Twin Adventure Sports krijgt aanzienlijke upgrades om zijn grensverleggende reismogelijkheden verder te optimaliseren.

De standaard Showa Electronically Equipment Ride Adjustment (Showa EERA™) ophanging, met een kortere slaglengte, is specifiek afgestemd op een 19-inch voorwiel, 110/80-19 band en een lagere zithoogte. Daarnaast is er een indrukwekkende toename van 7% naar het maximumkoppel voor de krachtige 1.084cc-motor.

De bovenkuip heeft een nieuwe stijl gekregen die zowel gespierder als beschermend oogt.

Net als in eerdere modellen maakt een geavanceerd volledig elektronicapakket gebruik van een zesassige traagheidsmeeteenheid voor het beheer van HSTC, ABS in bochten, Wheelie Control, Rear Lift Control en bochtendetectie op de DCT-versie. Diverse rijmodi, standaard cruise control, verwarmde handvatten, USB-poort, ACC-oplader en een full colour 6,5-inch TFT-touchscreen met Apple CarPlay®, Android Auto® en Bluetooth-connectiviteit bieden een uitgebreid scala aan functionaliteiten.

De CRF1100L Africa Twin Adventure Sports is voorzien van dubbele LED-koplampen met dagrijverlichting (DRL) en bochtenverlichting voor een verbeterd zicht.

Voor diegenen die de voorkeur geven aan automatisch schakelen, biedt de DCT-optie een verbeterd gevoel bij het wegrijden en bij lage snelheden, waardoor de rijervaring nog vloeiender wordt.

Meerprijs DCT €1.300,-
Meerprijs Pearl Glare White Kleurstelling €200,-

Te Koop bij Motorstore Uithoorn.
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Clubman" betekent: Van Clubmans Races. Racecategorie in Engeland. Aan de motorfietsen die aan deze race deelnemen wordt de eis gesteld dat ze in de standaarduitvoering verkeren (dus met verlichting en zonder speciale uitlaten of carburateurs). Aan het einde van de tweede manche is er een gedwongen pitsstop, waarna met de kickstarter moet worden gestart om de wedstrijd te vervolgen. Aanduwen is verboden, behalve bij een (on)vrijwillige stop tijdens de race. Wie binnen zesvijfde van de winnende tijd binnenkomt, mag gratis meedoen aan de eerstvolgende Grand Prix. Aan de Clubman Race ontleenden Engelse motorfietsfabrikanten referenties voor hun modellen, bijvoorbeeld de Velocette Clubman.
© 2000 - 2024 Motoroccasion