Nieuwsbrief:

HONDA  CB 650 R - 2019

Garantie: Nee
28478 Km
ROOD
honda - cb-650-r
honda - cb-650-r
honda - cb-650-r
honda - cb-650-r
honda - cb-650-r
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2019
Garantie: Afl pakket meerprijs

Deze mooie Honda CB 650 R is standaard voorzien van ABS en Traction Control. De handvatten van deze motor zijn vervangen door handvatten van Baracuda. Motor is verder helemaal in originele staat.

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Proefrit" betekent: Een niet weg te denken ritueel van de zelfsleutelaar of motorfietsmonteur. Na revisie, tuning, herstel, afstelling o f ingrijpende veranderingen bestaat de ultieme test uit een proefrit. Daarbij worden heel wat verkeersovertredingen begaan. Zo vindt menig proefrit plaats zonder inachtneming van de wettelijke verplichting een helm te dragen, verzekerd te zijn of een kentekenplaat te bevestigen. Wie juist dan door een agent wordt aangehouden, doet een beroep op het klassieke generaal pardon van het maken van een proefrit.
© 2000 - 2024 Motoroccasion