Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
18-01-2017
Victory Motorcycles stopt

https://cdn.qonnex.nl/
Polaris Industries is gestopt met Victory Motorcycles na twee decennia van strijd met Harley-Davidson. Polaris blijft natuurlijk wel geld steken in Indian Motorcycles.

Indian is snel gegroeid in de afgelopen drie a vier jaar, en we zullen meer investeringen in het merk doen in de toekomst, aldus Steve Menneto, Polaris VP Motorcycles. Menneto vertelde dat 2012 het jaar was met de hoogste omzet voor Victory, ergens tussen de 10.000 en 15.000 eenheden. Maar, zo verklaarde hij, toen Indian debuteerde reageerde H-D agressief. De hele markt werd zeer concurrerend en heeft tot het einde van Victory geleid. Het geeft ons ook de mogelijkheid om nu versterkt aan de positionering van Indian te werken.


Wist u dat: In de motortaal "Motorfreak" betekent: Freak is Engels voor een zonderling o f excentriekeling. Wie bezeten is van motorfietsen en een monomane belangstelling en verzamelwoede aan de dag legt voor alles wat met motorfietsen te maken heeft, wordt als motorfreak betiteld. De ware motorfreak heeft zijn motorfiets in de huiskamer staan, drinkt uit bekers of bierpullen met de opdruk van zijn geliefde merk en beschikt over een aansteker, portefeuille, T-shirts en posters waarop het logo of een afbeelding van zijn favoriete motorfiets prijkt. De motorfiets en alles wat daarmee samenhangt is voor de motorfreak een haast religieuze aangelegenheid geworden. De motorfreak trouwt op de motor en voor de kinderen wordt een zijspan aangeschaft.
© 2000 - 2024 Motoroccasion