Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
08-09-2017
Tevredenheid over het motorblok van de Triumph MOTO2



Tijdens de tweede rijsessie op het Ciudad del Motor de Aragón circuit is er in de laatste dagen een grote stap gemaakt in het ontwikkelingsproces van het MOTO2™ motorblok. Het blok is in de fabriek uitgebreid getest en mocht op het circuit door voormalig 125cc wereldkampioen, Moto2™ runner-up en MOTO2™ testrijder, Julian Simon worden geprobeerd. 



Julian:“Ik ben erg blij om hier in Aragón de ontwikkelingen van de 2019 Moto2 motoren met Triumph te mogen testen. Ik heb mogen ondervinden dat er een grote verbetering heeft plaatsgevonden ten opzichte van de vorige motor, iets waar ik alleen maar enthousiast van kan worden. Er is veel vermogen beschikbaar en het schakelen gaat geweldig en dan het geluid, dit is werkelijk fantastisch. Voor mij is dit puur genieten.” 

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HONDA in 1947 - In november 1947 werd het A-type Honda geproduceerd met een half pk aan boord. Deze werd verkocht als 'complete' bromfiets. Omdat het machientje enorm rookte door de terpentine en de walm ervan kreeg het de koosnaam "Schoorsteen".
© 2000 - 2024 Motoroccasion