Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
20-03-2017
2017 MT Tour

https://cdn.qonnex.nl/
In 2017 is Yamaha weer terug in Europa met de MT Tour Experience. Deze unieke, interactieve tour geeft rijders de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en een testrit te maken op de nieuwe modellen, waaronder de 2017 Yamaha MT-09, MT-10 SP en de MT-10 voorzien van het Tourer Edition pakket.

De 2017 MT Tour heeft voor een ieder wat wils, of u nu een beginnende motorrijder, echte waaghals of stuntrijder bent. De MT-125, MT-03, MT-07, MT-07 Moto Cage, MT-09 en MT-10 machines bieden allen op hun eigen manier The Dark Side of Japan ervaring. Naast de geweldige Hyper Naked serie en Hyper Naked accessoires voor 2017, wordt de 2017 MT Tour ondersteund door een aantal gelijkgestemde premium partners. 

Yamaha MT Tour

SHARK Helmets reist tijdens de 2017 MT Tour mee met Yamaha om 10 verschillende helmen in MT design te presenteren, waaronder de iconische DRAK helm, die perfect is voor de MT-09, en de SPARTAN (beschikbaar in carbon of composiet). Dit is een agressief ogende integraalhelm die perfect is vormgegeven voor de MT-10 en MT-10 SP. De serie bevat ook andere stijlen, zoals de VANCORE, met een agressief uiterlijk en de SKWAL, deeerste helm met geïntegreerde LED verlichting. Voor een extra toevoeging aan de MT Experience zullen er testhelmen van geselecteerde modellen beschikbaar zijn.

Ook de toonaangevende uitlaatfabrikant Akrapovič zal bij de 2017 MT Tour aanwezig zijn. Het legendarische merk zal diverse uitlaatsystemen voor de Hyper Naked serie presenteren en tevens zullen er units voorzien van Akrapovič uitlaatsystemen beschikbaar zijn voor tests. Als een toegewijde partner van Yamaha met bewezen, winnende technologie, ontwikkeld door intensief research en ontwikkeling op toonaangevende circuits, is er geen betere oplossing voor de Hyper Naked serie.

Daarnaast is tijdens de 2017 MT Tour ook Yamaha Music aanwezig om hun passie voor kwaliteit, innovatie en prestaties te delen. Het publiek kan audiosystemen voor thuis bekijken en de soundtrack van de 2017 MT Tour wordt ten gehore gebracht via een volledig professioneel Yamaha Music geluidssysteem. Twee ondernemingen van Yamaha met dezelfde passie.

En last but not least: TomTom. Na de recente samenwerking met Yamaha aan een speciale aanbieding voor klanten van de MT-10 met het Tourer Edition pakket, is ook TomTom aanwezig zijn met de nieuwe TomTom Rider 410. Dit geavanceerde navigatiesysteem zal niet alleen worden tentoongesteld, maar kan ook op elke Hyper Naked machine worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de testrit soepel verloopt en de beste route wordt uitgezet.

Als u denkt dat u klaar bent voor de volgende stap van Rise up your Darkness, ga dan naar www.yamaha-darkside.com of bezoek de Yamaha-dealer bij u in de buurt voor meer informatie over de 2017 MT Tour. Meld u aan en maak tijdens de 2017 MT Tour niet alleen kennis met de 2017 MT-modellen, maar ook de hoogwaardige producten van onze MT Tour partners; SHARK Helmets, Akrapovič, Yamaha Music en TomTom.

Bron: Yamaha

www.yamaha-darkside.com

Wist u dat: In de motortaal "Daytona Beach" betekent: Plaats in het zonnige Florida waar ieder jaar aan het eind van de maand februari de Daytona Bike Week wordt georganiseerd. Een treffen, met kermisachtige trekken, waar motorrijders uit de gehele Verenigde Staten (en ook steeds meer uit andere landen) samenkomen. Het treffen speelt zich voor een belangrijk deel af op het brede en spiegelgladde strand (Daytona Beach), waarop vroeger de nationale Amerikaanse snelheidsrecords voor auto’s en motorfietsen werden gevestigd. De naam Daytona werd door motorfietsfabrikanten gebruikt als typenaam voor sportieve motorfietsmodellen, bijvoorbeeld deTriumph Daytona (T100 R ). Er is in Daytona Beach een universitaire opleiding in de motorfietstechniek gevestigd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion